+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

HOTEL GÓL Reviews

Hotel ratings

84%
Very good

by 89 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    77%
  • Value for money

    80%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jiří Mareš

group of friends, 15.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.8.2017

Čeština

  • Overall rating
52 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 7.7.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adam

young couple, 25.6.2017

Čeština

  • Overall rating
75 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana Braunová

family with older children, 24.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Umístění

  • Celý pokoj byl cítit propoceně. Chápu, že byly horké dny, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Asi by bylo potřeba důkladně pročistit lůžkoviny.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Soňa

single traveler, 23.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Apartmá č.701 je velmi pěkně a účelně zařízeno, u ložnice je malá terasa s možností posezení a moc hezkým výhledem na Olomouc, Kuchyňka je vybavena liednicí, varnou deskou, konvicí, mikrovlnnou troubou a základním nádobím. Snídaně byla pestrá. Parkoviště je zdarma a je monitorované kamerovým systémem, je možno použít podzemní garáže. Centrum je opravdu kousek, rovněž i plavecký stadion. Nedaleko je nákupní středisko Billa a cca 3 minuty Krajský soud, pobočka Olomouc.K dispozici je bezplatné Wifi a hotel informuje přehledně v propagačních materiálech o možnostech sportovního a kulturního vyžití.

  • Pokud se do navigace zadá ulice Legionářská 12, tak Vás zavede na parkoviště před plaveckým bazénem a z této strany není hotel řádně označen, takže je lépe zadat do navigace ulici U Stadionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 18.8.2016

Polski

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Tomáš Pavlík

single traveler, 8.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
40 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Simona Pargačová

group of friends, 13.12.2015

Frenštat p.R Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Prijemne prostředí ,blízko centra

  • malá lednička by neškodila

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Vlasta Kováříková

mature couple, 6.12.2015

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • umístění blízko centra, skvělý personál, čistota, cítili jsme se velmi příjemně, dokud...

  • ....ve vedlejším pokoji nezačala telefonovat paní tam ubytovaná. Slyšeli jsme úplně všechno, při příchodu její kamarádky to bylo ještě lepší. Podotýkám, že se nechovaly nijak hlučně, šlo o normální rozhovor.Pokoje jsou od sebe oddělené naprosto nevyhovujícím způsobem, neodhlučněné. Z tohoto důvodu nemohu doporučit ubytování v tomto typu pokoje nikomu. A to mne mrzí, protože jinak by to bylo skvělé ubytování. Ale třeba časem dojde na protihlukovou stěnu ...:-).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 11.10.2015

Bretten Německo

  • Overall rating
48 %
  • Am Abend war wiederrum eine sehr freundliche Dame die sogar deutsch sprach .Bei der Frage wo sie die Sprache gelernt hat hat sie gesagt in Südtirol. Haben am ersten Abend im Vorraum ein Papier gelegt, beim Ausbuchen lag das Papier immer noch da.

  • Bei der Ankunft Hotel war die Dame sehr sehr unfreundlich. Die weiter Empfelung gleich Null.

Personál
2
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Pavel

single traveler, 22.5.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • milý personál

  • žádné

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

mature couple, 26.4.2015

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Prijemne prostredie,taktiež personal.

  • Aj napriek tomu,že sme spali v izbe č 5 nazvanej ako apartman, neboli sme spokojny s kvalitou matracou,ktoré boli priliš tvrde a taktiež s postelou pre man. par.ktora sa konštrukčne rozpada takže mali sme pocit,že každu chvilu sa vnej prepadneme na zem.Nehovoriac o tom, že neskutočne vrzga.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Simona

mature couple, 14.12.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Ano přijedeme zase.klidné prostředi.

  • Spinava mikrovlnka a neodtekal odpad v umyvadle jinak super.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Lintner

single traveler, 23.10.2014

Čeština

  • Overall rating
58 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
5
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jana

mature couple, 27.9.2014

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Hana Ulrichová

mature couple, 2.9.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marketa Drmotova

family with older children, 13.7.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Andrzej Linke

group of friends, 29.6.2014

Polski

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

single traveler, 22.6.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • bola som spokojna

  • nemam pripomienky

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.