+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

HOTEL GÓL Reviews

Hotel ratings

84%
Very good

by 103 reviews

  • Staff

    88%
  • Cleanliness

    89%
  • Equipment

    85%
  • Comfort

    76%
  • Value for money

    80%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 5.10.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 13.9.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin

single traveler, 8.9.2018

Slovensko

  • Overall rating
95 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 2.9.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Tenhle hotel byl víc jak vyhovující. Byl perfektní jsem ráda že jsem tenhle hotel na poslední chvíli našla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 12.6.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 22.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Terezaa Váňová

single traveler, 8.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

group of friends, 4.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
32 %

(without text rating)

Personál
4
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Jiří Malý

single traveler, 3.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel Kučera

group of friends, 27.4.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Na snídani jsme přišli v 8:30 a míchaná vajíčka,párky a opečená slanina byla snědená a chyběl černý čaj. Za celých 20 minut se na personál nebylo možno doklepat,a nikdo nic nedoplnil.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 22.4.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Nádherný výhled

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 22.4.2018

Čeština

  • Overall rating
24 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Andrej

group of friends, 26.3.2018

Vsetín Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 18.3.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jiří Mareš

group of friends, 15.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.8.2017

Čeština

  • Overall rating
52 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 7.7.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adam

young couple, 25.6.2017

Čeština

  • Overall rating
75 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana Braunová

family with older children, 24.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Umístění

  • Celý pokoj byl cítit propoceně. Chápu, že byly horké dny, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Asi by bylo potřeba důkladně pročistit lůžkoviny.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Soňa

single traveler, 23.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Apartmá č.701 je velmi pěkně a účelně zařízeno, u ložnice je malá terasa s možností posezení a moc hezkým výhledem na Olomouc, Kuchyňka je vybavena liednicí, varnou deskou, konvicí, mikrovlnnou troubou a základním nádobím. Snídaně byla pestrá. Parkoviště je zdarma a je monitorované kamerovým systémem, je možno použít podzemní garáže. Centrum je opravdu kousek, rovněž i plavecký stadion. Nedaleko je nákupní středisko Billa a cca 3 minuty Krajský soud, pobočka Olomouc.K dispozici je bezplatné Wifi a hotel informuje přehledně v propagačních materiálech o možnostech sportovního a kulturního vyžití.

  • Pokud se do navigace zadá ulice Legionářská 12, tak Vás zavede na parkoviště před plaveckým bazénem a z této strany není hotel řádně označen, takže je lépe zadat do navigace ulici U Stadionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10