+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL GÓL Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 114 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Michal Chrz

dospělý pár, 26.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Prostorný pokoj, přístup zaměstnanců

  • pavouk na pokoji (i když je možná schválně pro štěstí)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 24.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Umístění hotelu - kousek od centra - super !!! Snídaně s pestrým výběrem , průběžné doplňování - výborné !!!

  • Blízkost tenisových kurtů - ruší ráno .

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
HOTEL GÓL odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení,

Hezký den,
M.Černá
majitelka hotelu Gól

Anonym

skupina přátel, 21.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel Gól je velmi pěkný, proto jsme si ho vybrali již podruhé. A pokud ještě pojedeme na služební cestu do Olomouce, zvolíme pro ubytování opět hotel Gól. Personál je milý a velmi vstřícný. Hotel je čistý a cenově přijatelný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL GÓL odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení,
budeme se na Vás těšit i příště.

S pozdravem,
Monika Černá
majitelka hotelu Gól

Palas-Eye s.r.o. Jozef Čmelo

skupina přátel, 18.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Veľmi príjemná a ochotná recepcia, čisté a pohodlné izby, výborná cena. Ešte raz ďakujem, Jozef Čmelo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 16.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • naprostá spokojenost, klidné prostředí nedaleko centra, bezproblémové parkování i při ubytování v nejlevnějším studiu

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petra

skupina přátel, 12.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Marek Rajsigl

dospělý pár, 23.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Bedřich

skupina přátel, 1.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • OK VŠE.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka

jednotlivec, 15.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jaroslav

jednotlivec, 26.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • v koupelně netopilo topení

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Spol. ČSAD Jihotrans, České Budějovice

jednotlivec, 24.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 22.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Hlávková

jednotlivec, 18.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 1.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Líbila se mi koupelna se sprchovým koutem.

  • Nelíbilo se mi, že na internetu byly jiné fotky apartmánů, než který jsme dostali my.

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Lukáš Malina

jednotlivec, 8.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Klára

skupina přátel, 5.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Líbila se mi ochota a milé vystupování personálu.

  • úklid by si mohl nechat více záležet... také mě překvapilo, že na internet. stránkách je úplně jiné foto prostorů v níchž se hotel nachází,tudíž jsme pak byly docela překvapeny z "fotbalové tribuny", ničemu to nevadilo, ale nepřipadá mi to fér hra...

Personál
10
Služby
6
Čistota
3
Komfort
6
Cena/kvalita
6
HOTEL GÓL odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Co se Vašeho fotoaparátu týče, uvádíte správně, že přístup do pokoje mají pouze pokojské. Bohužel po Vašem odjezdu žádný fotoaparát na pokoji nenašli. Ujišťuji Vás, že kdyby se fotoaparát našel, kontaktovali bychom Vás a zaslali bychom Vám jej poštou na adresu dle Vašeho OP. Stává se dost často, že hosté zapomínají své osobní věci na pokoji, měli jsme tu zapomenuté průkazy totožnosti, nabíječky, flashky, oděvy, kosmetiku a dokonce i mobilní telefony. Vše řádně uschováváme po dobu cca jednoho měsíce a pokud nás do té doby host nekontaktuje a neinformuje o ztrátě, z kapacitních důvodů se teprve po uplynutí této doby věci ze skladu definitivně vytahují. Co se ale dražších věcí týče-jako mob. telefon, notebook či fotoaparát, snažíme se kontaktovat přímo hosta, který jej ztratil a vyčkat do té doby, než si jej vyzvedne. Pokud by byl fotoaparát na hotelu, určitě bychom jej pro Vás uschovali. Bohužel, musela jste jej ztratit mimo hotelové prostory.

Přeji příjemný den,
Monika Černá
majitelka hotelu Gól

- Zetlová

skupina přátel, 2.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Příjemný prrsonál, hotel byl čistý a snídaně dostačující.

  • V hotelu bylo chladno.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dobroslav Kalina

jednotlivec, 2.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • spokojen

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jitka Riedingerová

dospělý pár, 6.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10