+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL GÓL Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

by 89 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    77%
  • Preis-leistungverhältnis

    80%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jiří Mareš

Gruppe von Freunden, 15.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 16.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 7.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adam

Junges Paar, 25.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
75 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana Braunová

Familie mit Kindern, 24.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Umístění

  • Celý pokoj byl cítit propoceně. Chápu, že byly horké dny, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Asi by bylo potřeba důkladně pročistit lůžkoviny.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Soňa

Einzelreisende, 23.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Apartmá č.701 je velmi pěkně a účelně zařízeno, u ložnice je malá terasa s možností posezení a moc hezkým výhledem na Olomouc, Kuchyňka je vybavena liednicí, varnou deskou, konvicí, mikrovlnnou troubou a základním nádobím. Snídaně byla pestrá. Parkoviště je zdarma a je monitorované kamerovým systémem, je možno použít podzemní garáže. Centrum je opravdu kousek, rovněž i plavecký stadion. Nedaleko je nákupní středisko Billa a cca 3 minuty Krajský soud, pobočka Olomouc.K dispozici je bezplatné Wifi a hotel informuje přehledně v propagačních materiálech o možnostech sportovního a kulturního vyžití.

  • Pokud se do navigace zadá ulice Legionářská 12, tak Vás zavede na parkoviště před plaveckým bazénem a z této strany není hotel řádně označen, takže je lépe zadat do navigace ulici U Stadionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.8.2016

Polski

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Tomáš Pavlík

Einzelreisende, 8.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
40 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Simona Pargačová

Gruppe von Freunden, 13.12.2015

Frenštat p.R Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Prijemne prostředí ,blízko centra

  • malá lednička by neškodila

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Vlasta Kováříková

Älteres Paar, 6.12.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • umístění blízko centra, skvělý personál, čistota, cítili jsme se velmi příjemně, dokud...

  • ....ve vedlejším pokoji nezačala telefonovat paní tam ubytovaná. Slyšeli jsme úplně všechno, při příchodu její kamarádky to bylo ještě lepší. Podotýkám, že se nechovaly nijak hlučně, šlo o normální rozhovor.Pokoje jsou od sebe oddělené naprosto nevyhovujícím způsobem, neodhlučněné. Z tohoto důvodu nemohu doporučit ubytování v tomto typu pokoje nikomu. A to mne mrzí, protože jinak by to bylo skvělé ubytování. Ale třeba časem dojde na protihlukovou stěnu ...:-).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 11.10.2015

Bretten Německo

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Am Abend war wiederrum eine sehr freundliche Dame die sogar deutsch sprach .Bei der Frage wo sie die Sprache gelernt hat hat sie gesagt in Südtirol. Haben am ersten Abend im Vorraum ein Papier gelegt, beim Ausbuchen lag das Papier immer noch da.

  • Bei der Ankunft Hotel war die Dame sehr sehr unfreundlich. Die weiter Empfelung gleich Null.

Personál
2
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Pavel

Einzelreisende, 22.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • milý personál

  • žádné

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

Älteres Paar, 26.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Prijemne prostredie,taktiež personal.

  • Aj napriek tomu,že sme spali v izbe č 5 nazvanej ako apartman, neboli sme spokojny s kvalitou matracou,ktoré boli priliš tvrde a taktiež s postelou pre man. par.ktora sa konštrukčne rozpada takže mali sme pocit,že každu chvilu sa vnej prepadneme na zem.Nehovoriac o tom, že neskutočne vrzga.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Simona

Älteres Paar, 14.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Ano přijedeme zase.klidné prostředi.

  • Spinava mikrovlnka a neodtekal odpad v umyvadle jinak super.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Lintner

Einzelreisende, 23.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
58 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
5
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jana

Älteres Paar, 27.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Hana Ulrichová

Älteres Paar, 2.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marketa Drmotova

Familie mit Kindern, 13.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Andrzej Linke

Gruppe von Freunden, 29.6.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

Einzelreisende, 22.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • bola som spokojna

  • nemam pripomienky

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.