+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL GÓL Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

von 103 Bewertungen

  • Personal

    88%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    76%
  • Preis-Leistungverhältnis

    80%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 5.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 13.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin

Einzelreisender, 8.9.2018

Slovensko

  • Gesamtbewertung
95 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 2.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Tenhle hotel byl víc jak vyhovující. Byl perfektní jsem ráda že jsem tenhle hotel na poslední chvíli našla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 12.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 22.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Terezaa Váňová

Einzelreisender, 8.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

Gruppe von Freunden, 4.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
32 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
4
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Jiří Malý

Einzelreisender, 3.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel Kučera

Gruppe von Freunden, 27.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Na snídani jsme přišli v 8:30 a míchaná vajíčka,párky a opečená slanina byla snědená a chyběl černý čaj. Za celých 20 minut se na personál nebylo možno doklepat,a nikdo nic nedoplnil.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 22.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Nádherný výhled

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 22.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
24 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
2
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Andrej

Gruppe von Freunden, 26.3.2018

Vsetín Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 18.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jiří Mareš

Gruppe von Freunden, 15.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 16.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 7.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adam

Junges Paar, 25.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
75 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana Braunová

Familie mit älteren Kindern, 24.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Umístění

  • Celý pokoj byl cítit propoceně. Chápu, že byly horké dny, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Asi by bylo potřeba důkladně pročistit lůžkoviny.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Soňa

Einzelreisender, 23.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Apartmá č.701 je velmi pěkně a účelně zařízeno, u ložnice je malá terasa s možností posezení a moc hezkým výhledem na Olomouc, Kuchyňka je vybavena liednicí, varnou deskou, konvicí, mikrovlnnou troubou a základním nádobím. Snídaně byla pestrá. Parkoviště je zdarma a je monitorované kamerovým systémem, je možno použít podzemní garáže. Centrum je opravdu kousek, rovněž i plavecký stadion. Nedaleko je nákupní středisko Billa a cca 3 minuty Krajský soud, pobočka Olomouc.K dispozici je bezplatné Wifi a hotel informuje přehledně v propagačních materiálech o možnostech sportovního a kulturního vyžití.

  • Pokud se do navigace zadá ulice Legionářská 12, tak Vás zavede na parkoviště před plaveckým bazénem a z této strany není hotel řádně označen, takže je lépe zadat do navigace ulici U Stadionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10