0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL GÓL Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 103 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    89%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    76%
  • Cena

    80%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.10.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.9.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin

podróżujący w pojedynkę, 8.9.2018

Slovensko

  • Cena ogólna
95 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.9.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Tenhle hotel byl víc jak vyhovující. Byl perfektní jsem ráda že jsem tenhle hotel na poslední chvíli našla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Terezaa Váňová

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

grupa przyjaciół, 4.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
32 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
4
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Jiří Malý

podróżujący w pojedynkę, 3.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel Kučera

grupa przyjaciół, 27.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Na snídani jsme přišli v 8:30 a míchaná vajíčka,párky a opečená slanina byla snědená a chyběl černý čaj. Za celých 20 minut se na personál nebylo možno doklepat,a nikdo nic nedoplnil.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Nádherný výhled

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
24 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
2
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Andrej

grupa przyjaciół, 26.3.2018

Vsetín Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jiří Mareš

grupa przyjaciół, 15.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
52 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adam

dorośli, 25.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
75 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana Braunová

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Umístění

  • Celý pokoj byl cítit propoceně. Chápu, že byly horké dny, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Asi by bylo potřeba důkladně pročistit lůžkoviny.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Soňa

podróżujący w pojedynkę, 23.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Apartmá č.701 je velmi pěkně a účelně zařízeno, u ložnice je malá terasa s možností posezení a moc hezkým výhledem na Olomouc, Kuchyňka je vybavena liednicí, varnou deskou, konvicí, mikrovlnnou troubou a základním nádobím. Snídaně byla pestrá. Parkoviště je zdarma a je monitorované kamerovým systémem, je možno použít podzemní garáže. Centrum je opravdu kousek, rovněž i plavecký stadion. Nedaleko je nákupní středisko Billa a cca 3 minuty Krajský soud, pobočka Olomouc.K dispozici je bezplatné Wifi a hotel informuje přehledně v propagačních materiálech o možnostech sportovního a kulturního vyžití.

  • Pokud se do navigace zadá ulice Legionářská 12, tak Vás zavede na parkoviště před plaveckým bazénem a z této strany není hotel řádně označen, takže je lépe zadat do navigace ulici U Stadionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10