+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL GÓL Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 89 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    80%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Jiří Mareš

grupa przyjaciół, 15.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
52 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adam

dorośli, 25.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
75 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana Braunová

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Umístění

  • Celý pokoj byl cítit propoceně. Chápu, že byly horké dny, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Asi by bylo potřeba důkladně pročistit lůžkoviny.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Soňa

podróżujący w pojedynkę, 23.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Apartmá č.701 je velmi pěkně a účelně zařízeno, u ložnice je malá terasa s možností posezení a moc hezkým výhledem na Olomouc, Kuchyňka je vybavena liednicí, varnou deskou, konvicí, mikrovlnnou troubou a základním nádobím. Snídaně byla pestrá. Parkoviště je zdarma a je monitorované kamerovým systémem, je možno použít podzemní garáže. Centrum je opravdu kousek, rovněž i plavecký stadion. Nedaleko je nákupní středisko Billa a cca 3 minuty Krajský soud, pobočka Olomouc.K dispozici je bezplatné Wifi a hotel informuje přehledně v propagačních materiálech o možnostech sportovního a kulturního vyžití.

  • Pokud se do navigace zadá ulice Legionářská 12, tak Vás zavede na parkoviště před plaveckým bazénem a z této strany není hotel řádně označen, takže je lépe zadat do navigace ulici U Stadionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.8.2016

Polski

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Tomáš Pavlík

podróżujący w pojedynkę, 8.3.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
40 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Simona Pargačová

grupa przyjaciół, 13.12.2015

Frenštat p.R Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Prijemne prostředí ,blízko centra

  • malá lednička by neškodila

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Vlasta Kováříková

para, 6.12.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • umístění blízko centra, skvělý personál, čistota, cítili jsme se velmi příjemně, dokud...

  • ....ve vedlejším pokoji nezačala telefonovat paní tam ubytovaná. Slyšeli jsme úplně všechno, při příchodu její kamarádky to bylo ještě lepší. Podotýkám, že se nechovaly nijak hlučně, šlo o normální rozhovor.Pokoje jsou od sebe oddělené naprosto nevyhovujícím způsobem, neodhlučněné. Z tohoto důvodu nemohu doporučit ubytování v tomto typu pokoje nikomu. A to mne mrzí, protože jinak by to bylo skvělé ubytování. Ale třeba časem dojde na protihlukovou stěnu ...:-).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.10.2015

Bretten Německo

  • Cena ogólna
48 %
  • Am Abend war wiederrum eine sehr freundliche Dame die sogar deutsch sprach .Bei der Frage wo sie die Sprache gelernt hat hat sie gesagt in Südtirol. Haben am ersten Abend im Vorraum ein Papier gelegt, beim Ausbuchen lag das Papier immer noch da.

  • Bei der Ankunft Hotel war die Dame sehr sehr unfreundlich. Die weiter Empfelung gleich Null.

Personál
2
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Pavel

podróżujący w pojedynkę, 22.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • milý personál

  • žádné

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

para, 26.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Prijemne prostredie,taktiež personal.

  • Aj napriek tomu,že sme spali v izbe č 5 nazvanej ako apartman, neboli sme spokojny s kvalitou matracou,ktoré boli priliš tvrde a taktiež s postelou pre man. par.ktora sa konštrukčne rozpada takže mali sme pocit,že každu chvilu sa vnej prepadneme na zem.Nehovoriac o tom, že neskutočne vrzga.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Simona

para, 14.12.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Ano přijedeme zase.klidné prostředi.

  • Spinava mikrovlnka a neodtekal odpad v umyvadle jinak super.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Lintner

podróżujący w pojedynkę, 23.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
58 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
5
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jana

para, 27.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Hana Ulrichová

para, 2.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marketa Drmotova

rodzina ze starszym dzieckiem, 13.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Andrzej Linke

grupa przyjaciół, 29.6.2014

Polski

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

podróżujący w pojedynkę, 22.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • bola som spokojna

  • nemam pripomienky

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.